No Bicycles set 2 stickers

De stickers No Bicycles zijn een betaalbare en effectieve manier om fietsen te weren of fietsers te waarschuwen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen weersinvloeden. De stickers zijn ook gemakkelijk aan te brengen.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.711.la28
-: 23

De "No bicycles"-stickers is een set van twee stickers

De afmeting per sticker is: 14 x 14 cm.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

De stickers kunnen worden gebruikt om fietsen te weren uit bepaalde gebieden, zoals privéterreinen, parkeerplaatsen of trappenhuizen. Ze kunnen ook worden gebruikt om fietsers te waarschuwen voor gevaarlijke situaties.

De stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant.

Deze zijn voorzien van een transparante beschermlaag die UV-bescherming biedt en tegen beschadiging beschermt. De stickers zijn ook goed schoon te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

Deze stickers zijn in het Engels, maar er zijn meerdere talen beschikbaar zoal Nederlands en Frans. Ze bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht, en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis en kan daarom op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond worden aangebracht.

De stickers worden door JERMA.nl in eigen beheer vervaardigd. Dit betekent dat JERMA.nl elke tekening kan omzetten naar een sticker in iedere gewenste vorm en afmeting. 

De stickers zijn een betaalbare en effectieve manier om fietsen te weren of fietsers te waarschuwen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen weersinvloeden. De stickers zijn ook gemakkelijk aan te brengen.

Hier zijn enkele specifieke toepassingen voor de "Geen fietsen"-stickers:

  • Privéterrein: De stickers kunnen worden gebruikt om fietsen te weren uit privéterreinen, zoals tuinen, parken of bedrijventerreinen.
  • Parkeerplaatsen: De stickers kunnen worden gebruikt om fietsen te weren van parkeerplaatsen, zodat er meer ruimte overblijft voor auto's.
  • Trappenhuizen: De stickers kunnen worden gebruikt om fietsen te weren uit trappenhuizen, zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan.

De "Geen fietsen"-stickers zijn een nuttig hulpmiddel voor iedereen die fietsen wil weren of fietsers wil waarschuwen. Ze zijn betaalbaar, effectief en gemakkelijk te gebruiken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen