Geen fietsen plaatsen sticker set van 3 stuks

Geen fietsen plaatsen sticker set van 3 stuks. De set bestaat uit 3 stickers. afmeting 1 stickers van 15cm en 2 stickers van 10cm groot. Verboden voor Fietsen stickers worden met de meest moderne apparatuur geprint op een eerste kwaliteit witte glansfolie

Lees meer...
Artikelnummer: 2017.023 la 2
-: 23

Geen fietsen plaatsen sticker.

De set bestaat uit 3 stickers.

Afmeting 1 stickers van 15cm en 2 stickers van 10cm groot.

Geen fietsen plaatsen sticker set van 3 stuks worden met de meest moderne apparatuur geprint op een eerste kwaliteit witte glansfolie.

LET OP is dit niet het model dat u zoekt geen probleem elke andere uitvoering is mogelijk! Stel uw vraag via deze e-mail link: [email protected]

 

Raamstickers, deurstickers of andere bestickering bestellen: hoe groot wil je het hebben? Stickers bedrukken we tot een breedte van wel 140 cm en zo lang als je ze maar wil hebben.

  • Allerhandestickers zijn altijd aan te passen in vorm, kleur, opmaak of afmeting!
  • Uw eigen tekst laten verwerken naar een sticker?  Wij verzorgen altijd eerst voor modeltekening en vrijblijvend prijs opgave.

De allerhandestickers zijn niet geschikt voor gebruik op HR++ glas. Weet je niet zeker of je HR++ glas hebt? Neem voor de zekerheid contact op met de glasleverancier.
 
Geen fietsen plaatsen sticker set van 3 stuks eigen beheer ontworpen en vervaardigt zo kunnen wij ook uw wensen verwerken in de stickers.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen