Bakfietsstickers op maat gemaakt

Min: €0 Max: €50

Bakfiets stickers

Met behulp van bakfiets stickers, verander je jouw bakfiets eenvoudig in een uniek exemplaar. Je kan kiezen uit verschillende stickers. Wil je één van de leuke ontwerpen, of liever een eigen idee, of kies je liever voor een losse sticker veel is mogelijk.

Babboe bakfiets stickers

Bakfiets stickers

Er zijn verschillende stickers voor de bakfiets beschikbaar. In onze webshop kun je eenvoudig kiezen uit de verschillende designs.

Bakfietssticker voorzien van beschermlaag.

Al onze bakfiets stickers worden altijd voorzien van een transparante beschermlaag zo blijft je bakfietssticker heel lang mooi.

 

Bakfiets stickers naar eigen idee/ontwerp

Wil je liever een bakfietssticker naar eigen idee of uitgewerkt ontwerp? Dit kan ook. Je kunt er voor kiezen om een foto te gebruiken of bijvoorbeeld een tekening van de kinderen jij hebt een idee wij maken er een unieke bakfietssticker van. Op deze manier weet je zeker van dat je met een 100% originele bakfiets hebt. Bekijk dan de volledige instructie voor het ontwikkelen van jouw eigen bakfiets sticker.

babboe cyty plakkers

Losse bakfiets stickers

Onze standaard collectie JERMA decoratie stickers zijn allemaal geschikt voor op je bakfiets.Misschien wil je jouw bakfiets niet helemaal voorzien van een sticker. Of je nu kiest voor de hondenpootjes, ballonnen, koetjes of de treintjes deze zijn geschikt voor ieder type bakfiets! kijk in de webshop welke jouw voorkeur heeft.

bakfiets stickers dinosaurus

Bakfiets sticker treintje
 

Reclame stickers voor een bedrijf.

Met behulp van bakfiets stickers zijn de mogelijkheden eindeloos. Omdat je zelf een ontwerp kunt maken, is het nu ook mogelijk een logo of slogan van je bedrijf af te laten drukken op de zakelijke bakfiets stickers. 

bakfiets reclame stickersKDV Kinderkolder bakfiets reclamesticker