Keine fahrräder decal 2 set stickers

Keine fahrräder sticker set van 2 stuks. Geen fietsen plaatsen Helder gekleurde duidelijk herkenbare pictogram / tekst stickers.
Deze stickers zijn standaard in 4 talen leverbaar Nederlands, Engels, Frans en Duits elke andere taal is op aanvraag leverba

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.715.la28
-: 24

Keine fahrräder sticker set van 2 stuks.
Geen fietsen plaatsen

Afmeting per sticker: 14 x 14 cm.

Levering: Uw bestelling wordt dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag als brievenbuspost verzonden.

  • Voor extra UV bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een heldere transparante beschermlaag.

  • Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

  • Alle Allerhande stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant die voorzien is van luchtkanalen waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uit.

  • Deze stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

  • De kleefstof is op acrylbasis, zo kan de sticker aangebracht worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergronden.

  • AllerhandeStickers worden door JERMA in eigen beheer vervaardigd. Zo kunnen wij elke sticker met opdruk en in gewenste vorm voor je verzorgen. (stel je vraag een prijsopgave is altijd gratis en verplicht je tot niets)

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen