Fietsenstalling overdekte stalling stickers.

De fietsenstalling overdekte stalling sticker set is een praktische en effectieve manier om fietsers duidelijk te maken dat er een overdekte fietsenstalling beschikbaar is

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.255.la13
-: 24

De fietsenstalling overdekte stalling sticker set is een set van 3 stickers die gebruikt kunnen worden om aan te geven dat er een overdekte fietsenstalling beschikbaar is.

De set bestaat uit 1 sticker van 15x15cm en 2 stickers van ieder 10x10cm.

Levering: Uw bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

De stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. De stickers zijn voorzien van een heldere transparante beschermlaag die zorgt voor extra UV bescherming en tegen beschadiging. De stickers zijn ook goed schoon te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

De stickers zijn geschikt voor binnen en buitengebruik. Ze bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de stickers aangebracht kunnen worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond.

De stickers zijn eenvoudig aan te brengen. De achterkant van de sticker is voorzien van luchtkanaaltjes, waardoor luchtbellen eenvoudig onder de sticker uitgewrijfd kunnen worden.

De stickers zijn een handige manier om fietsers duidelijk te maken dat er een overdekte fietsenstalling beschikbaar.

Voordelen:

  • Duidelijke aanduiding van een overdekte fietsenstalling
  • Geschikt voor binnen en buitengebruik
  • Weersbestendig
  • Eenvoudig aan te brengen

Conclusie:

De fietsenstalling overdekte stalling sticker set is een praktische en effectieve manier om fietsers duidelijk te maken dat er een overdekte fietsenstalling beschikbaar is. De stickers zijn van hoge kwaliteit.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen