Geen fietsen plaatsen 2 stickers

De stickers kunnen worden gebruikt om fietsen te weren van bepaalde plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij een ingang, een trap of een brandtrap.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.709.la28
-: 23

Geen fietsen plaatsen sticker set van 2 stuks

Afmeting per sticker is: 14x14cm

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Deze sticker set bestaat uit twee stickers met een afmeting van 14 x 14 cm. De stickers zijn helder gekleurd en voorzien van een duidelijke pictogram en tekst. De tekst luidt "Geen fietsen plaatsen".

De stickers zijn voorzien van een transparante beschermlaag die de stickers beschermt tegen UV-straling, beschadiging en vuil. De stickers kunnen worden schoongemaakt met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

De stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. De achterkant van de stickers is voorzien van luchtkanaaltjes, waardoor de stickers gemakkelijk kunnen worden aangebracht zonder luchtbellen.

De stickers zijn bestand tegen chemische producten, solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht. De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de stickers kunnen worden aangebracht op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond.

De stickerset wordt vervaardigd door JERMA.nl. JERMA.nl kan elke tekening omzetten naar een sticker, in iedere gewenste vorm en afmeting. [email protected]

Toepassingen

De stickers kunnen worden gebruikt om fietsen te weren van bepaalde plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij een ingang, een trap of een brandtrap. De stickers kunnen ook worden gebruikt om fietsen te weren van plaatsen waar ze voor hinder kunnen zorgen, zoals bij een invalidenparkeerplaats of een rolstoeltoegankelijke ingang.

Advies voor het aanbrengen

De stickers kunnen het beste worden aangebracht op een schone, droge en vetvrije ondergrond. De ondergrond moet vlak of licht gebogen zijn.

Om de stickers zonder luchtbellen aan te brengen, kun je de volgende stappen volgen:

  1. Maak de ondergrond schoon met een zachte doek en water.
  2. Schraap de achterkant van de sticker af met een plakker.
  3. Plak de sticker op de gewenste plaats.
  4. Gebruik een zachte doek om de sticker glad te strijken.

Als er toch luchtbellen onder de sticker zitten, kun je deze door de luchtkanaaltjes uitpersen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen