Bakfietsstickers Varkens set 6 stickers

Als je je bakfiets een unieke en persoonlijke look wilt geven, zijn de JERMA Bakfietsstickers met het model Varkens een leuke en betaalbare optie

Lees meer...
Artikelnummer: 1179.BF03
-: 99

De JERMA Bakfietsstickers met het model Varkens zijn een leuke manier om je bakfiets een unieke en persoonlijke look te geven.

De set bestaat uit 6 stickers, die voldoende zijn om de rechter en linkerzijde van je bakfiets te pimpen. De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en zijn voorzien van een zelfklevende achterkant met luchtkanalen. Hierdoor zijn de stickers eenvoudig aan te brengen en blijven ze goed zitten, zelfs op een iets gebogen ondergrond.

De stickers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan designs, zodat je jouw bakfiets helemaal kunt personaliseren. Je kunt kiezen uit verschillende dieren zoals het vrolijke varkentje.

Om de stickers aan te brengen, maak je de ondergrond van je bakfiets eerst goed schoon en vetvrij. Haal vervolgens de sticker los van het rugpapier en plak de sticker op zijn plaats. Druk de sticker goed aan en zorg ervoor dat er geen luchtbellen onder zitten.

De bakfietsstickers zijn geschikt voor vrijwel elke bakfiets. Ze kunnen worden aangebracht op een harde, vlakke tot iets gebogen ondergrond. De stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant die voorzien is van luchtkanalen. Dit maakt het aanbrengen van de stickers eenvoudig en voorkomt luchtbellen.

Voor bescherming tegen beschadiging en zonlicht worden de stickers voorzien van een beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

Hier zijn de belangrijkste kenmerken van de JERMA Bakfietsstickers met het model Varkens:

  • Set van 6 stickers
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs
  • Gemaakt van hoogwaardig vinyl
  • Voorzien van een zelfklevende achterkant met luchtkanalen
  • Geschikt voor vrijwel elke bakfiets
  • Beschermd tegen beschadiging en zonlicht

Als je je bakfiets een unieke en persoonlijke look wilt geven, zijn de JERMA Bakfietsstickers met het model Varkens een leuke en betaalbare optie

0 sterren op basis van 0 beoordelingen