Bakfietsstickers Flower Power set 30 bloemen stickers

De JERMA Bakfietsstickers in het model "Flower Power" zijn een set van 30 bloemen stickers in verschillende maten. De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl

Lees meer...
Artikelnummer: 1186.BF05
-: 99

De JERMA Bakfietsstickers in het model "Flower Power" zijn een leuke en betaalbare manier om je bakfiets een unieke en persoonlijke look te geven. De stickers zijn eenvoudig aan te brengen en blijven goed zitten.

De set bestaat uit 30 bloemen in verschillende maten, zodat je jouw bakfiets kunt pimpen zoals jij dat wilt, De afmeting van de grootste bloem is ± 8x9 cm en de kleinste is 5,5 x 5 cm. groot.

Voordelen

  • Unieke en persoonlijke look voor je bakfiets
  • Gemaakt van hoogwaardig vinyl
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Goed bestand tegen weersinvloeden
  • Schoon te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel

Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier om je bakfiets te pimpen, dan zijn deze stickers een goede optie. De stickers zijn eenvoudig aan te brengen en blijven goed zitten, zelfs op een iets gebogen ondergrond. Ze zijn ook bestand tegen weersinvloeden en kunnen worden schoongemaakt met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

Uitgebreide beoordeling

De JERMA Bakfietsstickers in het model "Flower Power" zijn een set van 30 bloemen stickers in verschillende maten. De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en zijn voorzien van een zelfklevende achterkant met luchtkanalen. Dit maakt het aanbrengen van de stickers eenvoudig en zorgt ervoor dat ze goed blijven zitten, zelfs op een iets gebogen ondergrond.

De stickers zijn geschikt voor de meeste bakfietsen, waaronder Babboe, Urban Arrow, Bakfiets.nl, Dolly, Vogue, Gazelle, Johnny Loco, Nihola, Winther, Popal en bakfiets fabriek. Om de stickers aan te brengen, maak je de ondergrond van je bakfiets vetvrij en schoon. Haal de sticker los van het rugpapier en plak de sticker op zijn plaats. Druk de sticker goed aan, zodat er geen luchtbellen achterblijven. Eventuele luchtbellen kun je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uitwrijven.

De stickers zijn bestand tegen weersinvloeden en kunnen worden schoongemaakt met elk niet bijtend schoonmaakmiddel. Dit betekent dat je bakfiets er altijd mooi en verzorgd uitziet.

Algemene beoordeling

De JERMA Bakfietsstickers in het model "Flower Power" zijn een leuke en betaalbare manier om je bakfiets een unieke en persoonlijke look te geven. De stickers zijn eenvoudig aan te brengen en blijven goed zitten. Als je op zoek bent naar een manier om je bakfiets te pimpen, dan zijn deze stickers een goede optie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen