Bakfietsstickers Uiltje in de boom.

Bakfietsstickers Uiltje in de boom.

Lees meer...
Artikelnummer: 1166.BF01
-: 98

Je bakfiets pimpen doe je eenvoudig met JERMA Bakfietsstickers.

Model: Uiltje op boomtak.

De afmeting van de uil in de boom is ± 23x18 cm groot. De set bestaat uit 34 decoratie stickers, dit is voldoende om de rechter en linkerzijde van jouw bakfiets te pimpen.

  • Voor bescherming tegen beschadiging en zonlicht worden de stickers voorzien van een beschermlaag. 
  • Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel

JERMA Bakfietsstickers zijn de perfecte manier om jouw bakfiets een unieke en persoonlijke uitstraling te geven. De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en zijn voorzien van een zelfklevende achterkant met luchtkanalen. Hierdoor zijn de stickers eenvoudig aan te brengen en blijven ze goed zitten, zelfs op een iets gebogen ondergrond. De stickers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en designs, zodat je jouw bakfiets helemaal kunt personaliseren.

De bakfietsstickers zijn geschikt voor o.a. de volgende bakfiets merken: Babboe, Urban Arrow, Bakfiets.nl, Dolly, Vogue, Gazelle, Johnny Loco, Nihola, Winther, Popal, bakfiets fabriek en meer.

Twijfel je of de ondergrond van jouw bakfiets geschikt is voor deze bakfietsstickers? Stuur een bericht en vraag een test sticker.

Je bakfiets pimpen doe je met Bakfietsstickers (van JERMA AllerhandeStickers). De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl. Maak de ondergrond van je bakfiets vetvrij en schoon. Haal de sticker los van het rugpapier en plak de sticker op zijn plaats.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen