Bakfietsstickers Lieveheersbeestjes set 14 stickers

BakfietsStickers "Lieveheersbeestjes" De set bestaat uit 14 stickers in verschillende maten, De afmeting van de grootste ladybug is ± 13,5 cm en de kleinste is ± 6 cm. groot

Lees meer...
Artikelnummer: 1185.BF05
-: 99

De JERMA Bakfietsstickers in het model "Lieveheersbeestjes" zijn een leuke manier om je bakfiets een unieke en persoonlijke look te geven. 

De set bestaat uit 14 stickers in verschillende maten, zodat je jouw bakfiets kunt pimpen zoals jij dat wilt. De afmeting van de grootste ladybug is ± 13,5 cm en de kleinste is ± 6 cm. groot

De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en zijn voorzien van een zelfklevende achterkant met luchtkanalen. Hierdoor zijn ze eenvoudig aan te brengen en blijven ze goed zitten, zelfs op een iets gebogen ondergrond.

De stickers zijn geschikt voor de meeste bakfietsen, waaronder Babboe, Urban Arrow, Bakfiets.nl, Dolly, Vogue, Gazelle, Johnny Loco, Nihola, Winther, Popal en bakfiets fabriek. 

Om de stickers aan te brengen, maak je de ondergrond van je bakfiets vetvrij en schoon. Haal de sticker los van het rugpapier en plak de sticker op zijn plaats. Druk de sticker goed aan, zodat er geen luchtbellen achterblijven. Eventuele luchtbellen kun je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uitwrijven.

De stickers zijn bestand tegen weersinvloeden en kunnen worden schoongemaakt met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

Voordelen van JERMA Bakfietsstickers:

  • Unieke en persoonlijke look voor je bakfiets
  • Gemaakt van hoogwaardig vinyl
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Goed bestand tegen weersinvloeden
  • Schoon te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel

Conclusie:

De JERMA Bakfietsstickers in het model "Lieveheersbeestjes" zijn een leuke en betaalbare manier om je bakfiets een unieke en persoonlijke look te geven. De stickers zijn eenvoudig aan te brengen en blijven goed zitten. Als je op zoek bent naar een manier om je bakfiets te pimpen, dan zijn deze stickers een goede optie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen