Bakfietsstickers Vos in boomstam

Je bakfiets pimpen doe je eenvoudig met JERMA Bakfietsstickers. Bakfietsstickers Model: Vos, paddenstoel en herfst blaadjes

Lees meer...
Artikelnummer: 1167.BF01
-: 99

Je bakfiets pimpen doe je eenvoudig met JERMA Bakfietsstickers.

Bakfietsstickers Model: Vos, paddenstoel en herfst blaadjes 

De afmeting van de vos in boomstam is ± 30 x 17 cm groot.  

De set bestaat uit 28 decoratie stickers, dit is voldoende om de rechter en linkerzijde van jouw bakfiets te pimpen

  • Voor bescherming tegen beschadiging en zonlicht worden de stickers voorzien van een beschermlaag. 
  • Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel

JERMA Bakfietsstickers zijn de perfecte manier om jouw bakfiets een unieke en persoonlijke uitstraling te geven. De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en zijn voorzien van een zelfklevende achterkant met luchtkanalen. Hierdoor zijn de stickers eenvoudig aan te brengen en blijven ze goed zitten, zelfs op een iets gebogen ondergrond. De stickers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en designs, zodat je jouw bakfiets helemaal kunt personaliseren.

De bakfietsstickers zijn geschikt voor de ondermeer de volgende bakfiets merken: Babboe, Urban Arrow, Bakfiets.nl, Dolly, Vogue, Gazelle, Johnny Loco, Nihola, Winther, Popal, bakfiets fabriek en meer.

Twijfel je of de ondergrond van jouw bakfiets geschikt is voor deze bakfietsstickers? Stuur een bericht en vraag een test sticker.

Je bakfiets pimpen doe je met Bakfietsstickers (van JERMA AllerhandeStickers). De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl. Maak de ondergrond van je bakfiets vetvrij en schoon. Haal de sticker los van het rugpapier en plak de sticker op zijn plaats.

  • de bakfietsstickers kunnen aangebracht worden op vrijwel elke bakfiets alles wat je nodig hebt is een harde vlakke tot iets gebogen harde ondergronden.
  • Alle bakfietsstickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant die voorzien is van luchtkanalen waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uit.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen