DOOF Embleem sticker set van 4 stuks.

DOOF Embleem sticker set van 4 stuks en maak de wereld een stukje toegankelijker voor doven

Lees meer...
Artikelnummer: 2022.920.la44
-: 98

Sticker set  DOOF: Maak de wereld een stukje toegankelijker

Ben je doof? Dan is deze DOOF Embleem sticker set van 4 stuks een must-have voor jou! Deze stickers zijn een duidelijke zichtbare manier om anderen te laten weten dat je doof bent. Zo kunnen ze rekening houden met jou en je eventueel helpen als je iets niet hebt gehoord.

Voordelen:

  • Zichtbaarheid voor anderen: De stickers zijn groot en duidelijk zichtbaar. Zo kunnen anderen je gemakkelijk herkennen als doof. Dit kan helpen om misverstanden te voorkomen en de communicatie te verbeteren.
  • Toegankelijkheid: De stickers kunnen helpen om de wereld een stukje toegankelijker te maken voor doven. Als anderen weten dat je doof bent, kunnen ze rekening houden met je en je eventueel helpen. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijker gebruik maken van openbare voorzieningen of deelnemen aan sociale activiteiten.
  • Kwaliteit: De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en zijn voorzien van een heldere transparante beschermlaag. Hierdoor zijn ze duurzaam en weerbestendig.

Specificaties:

  • Afmeting: 2 stickers van ieder 10 x 6 cm. groot en 2 stickers van ieder 5 x 3 cm. groot.
  • Materiaal: Vinyl met een zelfklevende achterkant.
  • Beschermlaag: Heldere transparante beschermlaag.

Bestel nu je DOOF Embleem sticker set van 4 stuks en maak de wereld een stukje toegankelijker voor doven!

De stickers zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals op je auto, scooter, fiets of andere persoonlijke spullen met een harde vlakke ondergrond. Zo kun je anderen laten weten dat je doof bent, waar je ook bent.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen