Sticker rolstoel toegankelijk set van 3 stuks

Sticker rolstoel toegankelijk sticker Ze kunnen worden gebruikt om aan te geven dat een gebouw of ruimte rolstoeltoegankelijk is.

Lees meer...
Artikelnummer: 2019.026 la 2
-: 984

Sticker rolstoel toegankelijk

Deze stickerset bestaat uit 3 stickers:

  • 1 sticker van 15 cm
  • 2 stickers van 10 cm

De stickers zijn voorzien van een heldere transparante beschermlaag voor extra UV-bescherming en bescherming tegen beschadiging. De beschermlaag zorgt er ook voor dat de stickers goed schoon te maken zijn met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

De stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant met luchtkanaaltjes. Hierdoor zijn de stickers eenvoudig aan te brengen zonder luchtbellen. Eventuele luchtbellen kunnen door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker worden gewreven.

De stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de stickers op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond kunnen worden aangebracht.

Specificaties

  • Afmetingen: 1 sticker van 15 cm en 2 stickers van 10 cm
  • Materiaal: vinyl met zelfklevende achterkant
  • Bescherming: heldere transparante beschermlaag
  • Weerstand: chemische producten, solventen, extreme temperaturen, regen, zonlicht en mechanische invloeden
  • Kleefstof: acrylbasis

Toepassing

Deze stickers zijn geschikt voor gebruik op elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond. Ze kunnen worden gebruikt om aan te geven dat een gebouw of ruimte rolstoeltoegankelijk is.

Waar te koop

De stickers zijn verkrijgbaar bij JERMA.nl

0 sterren op basis van 0 beoordelingen