SH slecht horend Embleem sticker set van 4 stuks voor.

SH slecht horend Embleem sticker set van 4 stuks voor. Voor extra UV bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een heldere transparante beschermlaag.

Lees meer...
Artikelnummer: 2022.919.la44
-: 993

SH slecht horend Embleem sticker set van 4 stuks.

De afmeting van de 2 grote stickers is: 10x6 cm. en de kleineren zijn ieder 5x3 cm. groot.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Ben je slechthorend of doof? Dan is deze SH slecht horend Embleem sticker set van 4 stuks een must-have voor jou! Deze stickers zijn een duidelijk zichtbare manier om anderen te laten weten dat je slechthorend bent. Zo kunnen ze rekening houden met jou en je eventueel helpen als je iets niet hebt gehoord.

Voordelen:

  • Zichtbaar voor anderen: De stickers zijn groot en duidelijk zichtbaar. Zo kunnen anderen je gemakkelijk herkennen als slechthorend.
  • Helpt bij communicatie: De stickers kunnen helpen om de communicatie te verbeteren. Zo kunnen anderen rekening houden met jou en je eventueel helpen als je iets niet hebt gehoord.
  • Kwaliteit: De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en zijn voorzien van een heldere transparante beschermlaag. Hierdoor zijn ze duurzaam en weerbestendig.

Specificaties:

  • Afmeting: 2 stickers van ieder 10 x 6 cm. groot en 2 stickers van ieder 5 x 3 cm. groot.
  • Materiaal: Vinyl met een zelfklevende achterkant.
  • Beschermlaag: Heldere transparante beschermlaag.

Bestel nu je SH slecht horend Embleem sticker set van 4 stuks en maak de wereld een stukje toegankelijker voor slechthorenden!

De stickers zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals op je auto, scooter, fiets of andere persoonlijke spullen met een harde vlakke tot iets gebogen ondergrond. Zo kun je anderen laten weten dat je slechthorend bent, waar je ook bent.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen