SZ slechtziend Embleem sticker set van 4 stuks.

Bent u slechtziend of heeft u een visuele beperking? Dan is het belangrijk dat anderen op de hoogte zijn van uw beperking. bestel nu je SZ stickers

Lees meer...
Artikelnummer: 2022.921.la44
-: 977

SZ - Slechtziend Embleem Sticker Set van 4 stuks

De afmeting van de stickers is: 2 stuks van 10x6 cm. en 2 kleinere stickers van 3x5 cm. groot.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Bent u slechtziend of heeft u een visuele beperking? Dan is het belangrijk dat anderen op de hoogte zijn van uw beperking. Met deze SZ - Slechtziend Embleem Sticker Set van 4 stuks kunt u dit eenvoudig aangeven.

Voordelen:

  • Zichtbaar voor anderen: De stickers zijn duidelijk zichtbaar en makkelijk te herkennen voor anderen.
  • In twee formaten: De set bestaat uit twee stickers van 10 x 6 cm en twee stickers van 5 x 3 cm. Zo kunt u de stickers op verschillende plekken aanbrengen.
  • Robuuste kwaliteit: De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en voorzien van een heldere beschermlaag. Hierdoor zijn ze bestand tegen weersinvloeden, chemische producten en mechanische invloeden.
  • Makkelijk aan te brengen: De stickers zijn voorzien van een zelfklevende achterkant met luchtkanaaltjes. Hierdoor zijn ze eenvoudig aan te brengen zonder luchtbellen.

Toepassingen:

De stickers zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals:

  • Uw auto: Plaats de stickers op de achterkant of zijkant van uw auto. Zo zijn andere weggebruikers op de hoogte van uw beperking.
  • Uw huis: Plaats de stickers op uw voordeur of ramen. Zo kunnen bezoekers zien dat u slechtziend bent

Bestel nu:

Bestel uw SZ - Slechtziend Embleem Sticker Set van 4 stuks vandaag nog! Uw bestelling wordt dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag als brievenbuspost verzonden.

Bestel nu je Slechtziende stickers. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen