Stekker uit het stopcontact sticker set 2 stuks

Stekker uit het stopcontact sticker set 2 stuks. Voorkom het sluipverbruik van stroom haal daarom vooral de stekkers uit het stopcontact zo weet je zeker dat er geen stroom wordt verbruikt.

Lees meer...
Artikelnummer: 1025.la49
-: 23

Stekker uit het stopcontact sticker set 2 stuks.

Voorkom het sluipverbruik van stroom haal daarom vooral de stekkers uit het stopcontact zo weet je zeker dat er geen stroom wordt verbruikt.

set van 2 stuks iedere sticker is ± 7x18cm groot.

Energie besparen kan iedereen en begint simpel met de thermostaat een graadje lager te zetten.

De Allerhande stickers van zijn geschikt voor binnen en buitengebruik.

Voor extra UV bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een heldere transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

Allerhande stickers worden door JERMA in eigen beheer vervaardigd.

Zo kunnen wij elke sticker met opdruk en in gewenste vorm voor je verzorgen. (stel je vraag een prijsopgave is altijd gratis en verplicht je tot niets)

Alle Allerhande stickers zijn gemaakt van Vinyl met een zelfklevende achterkant welke voorzien is van lucht kanaaltjes waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uit.

Deze stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen