Stekker uit het stopcontact sticker 20 cm

De stekker uit het stopcontact sticker is een leuke en effectieve manier om energie te besparen. De sticker is gemaakt van duurzame materialen en is eenvoudig te gebruiken.

Lees meer...
Artikelnummer: 1024.la49
-: 24

Stekker uit het stopcontact sticker.

De afmeting van deze grote sticker is: 20 cm.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Deze sticker is een leuke en effectieve manier om mensen te herinneren om de stekkers van apparaten uit het stopcontact te halen wanneer ze ze niet gebruiken. De sticker is 20 cm groot en heeft een heldere, transparante beschermlaag. De sticker is gemaakt van vinyl en heeft een zelfklevende achterkant.

Voordelen

  • Helpt om energie te besparen
  • Is leuk en effectief
  • Is gemaakt van duurzame materialen

Waar te koop

De sticker is te koop bij JERMA.nl

Hoe te gebruiken

  1. Reinig de ondergrond waarop je de sticker wilt plakken.
  2. Verwijder de achterkant van de sticker.
  3. Plak de sticker op de ondergrond.
  4. Wrijf de sticker zachtjes aan om luchtbellen te verwijderen.

Tips

  • Plak de sticker op een duidelijke plek, zoals naast een stopcontact of een apparaat.
  • Je kunt de sticker ook gebruiken om andere energiebesparende maatregelen te promoten, zoals het uitschakelen van lichten en apparaten als je ze niet gebruikt.

Besparing

Door de stekkers van apparaten uit het stopcontact te halen, bespaar je gemiddeld ongeveer 100 euro per jaar. Dit komt neer op ongeveer 0,80 euro per apparaat per jaar.

Conclusie

De stekker uit het stopcontact sticker is een leuke en effectieve manier om energie te besparen. De sticker is gemaakt van duurzame materialen en is eenvoudig te gebruiken.

Vergelijking met thermostaat omlaag sticker

De thermostaat omlaag sticker is ook een leuke en effectieve manier om energie te besparen. De sticker is echter gericht op een specifieke energiebesparende maatregel, namelijk het verlagen van de thermostaat. De stekker uit het stopcontact sticker is daarentegen een meer algemene sticker die op meerdere energiebesparende maatregelen kan worden gericht.

Aanbeveling

Ik zou aanraden om zowel de thermostaat omlaag sticker als de stekker uit het stopcontact sticker aan te schaffen. Op deze manier kun je mensen op twee manieren herinneren om energie te besparen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen