Raam sluiten sticker set 2 stuks

raam sluiten sticker is een handige manier om je te herinneren om het raam dicht te doen. De sticker is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.

Lees meer...
Artikelnummer: 1021.la49
-: 23

Raam sluiten sticker set van 2 stuks iedere sticker is ± 7x18cm groot.

De raam sluiten stickers 7x18 cm zijn stickers die je op je raam kunt plakken om je te herinneren om het raam dicht te doen.

De sticker is gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant en heeft een afmeting van7x18 cm. De sticker is voorzien van een heldere transparante beschermlaag die de sticker beschermt tegen uv-straling en beschadiging. De sticker is ook goed schoon te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

De sticker is bedoeld om je te helpen energie te besparen. Als je een raam open laat, kan er koude lucht naar binnen komen in de winter en warme lucht naar buiten in de zomer. Dit kan leiden tot een hogere energierekening. Door het raam te sluiten, kun je dit voorkomen en geld besparen.

De sticker is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Hij is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en mechanische invloeden.

De sticker is verkrijgbaar bij JERMA.nl 

Voordelen van de raam sluiten sticker:

  • Helpt je energie te besparen
  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal
  • Geschikt voor zowel binnen als buitengebruik
  • Goed schoon te maken

Conclusie:

De raam sluiten sticker is een handige manier om je te herinneren om het raam dicht te doen. De sticker is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. De sticker is een goede manier om energie te besparen en je energierekening te verlagen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen