Brandladder hier aanwezig stickers set.

Brandladder hier aanwezig sticker set een duidelijk herkenbaar pictogram van een brandladder. Het pictogram is in een heldere kleurstelling uitgevoerd, zodat het goed zichtbaar is

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.397.la20
-: 24

De brandladder hier aanwezig sticker set bestaat uit 2 stickers van elk 14 x 14 cm.

Levering: Uw bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

De stickers zijn voorzien van een duidelijk herkenbaar pictogram van een brandladder. Het pictogram is in een heldere kleurstelling uitgevoerd, zodat het goed zichtbaar is. De stickers zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en zijn goed te reinigen.

De stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. De achterkant is voorzien van luchtkanaaltjes, waardoor de stickers eenvoudig aan te brengen zijn zonder luchtbellen.

De stickers zijn ook bestand tegen chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de stickers op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond te bevestigen zijn.

De stickers zijn bedoeld om de locatie van een brandladder aan te geven. Dit is belangrijk voor de veiligheid in geval van brand. De stickers zijn duidelijk zichtbaar en bestand tegen weersinvloeden, zodat ze ook in noodsituaties goed te herkennen zijn.

De stickers zijn verkrijgbaar bij JERMA.nl

Hieronder volgen enkele tips voor het aanbrengen van de stickers:

  • Zorg ervoor dat de ondergrond schoon en droog is.
  • Verwijder de achterkant van de sticker.
  • Plak de sticker op de gewenste plaats.
  • Wrijf de sticker stevig aan, zodat er geen luchtbellen ontstaan.

Als er toch luchtbellen ontstaan, kun je deze door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uitwrijven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen