Brand hier melden sticker set.

Brand hier melden sticker set. Deze stickers zijn een effectieve manier om mensen te wijzen op de noodzaak om brand te melden. Het pictogram en de aanwijzing zijn duidelijk herkenbaar

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.399.la20
-: 93

De brand hier melden knop sticker set bestaat uit 2 stickers van elk 14 x 14 cm.

Levering: Uw bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Deze stickers zijn een effectieve manier om mensen te wijzen op de noodzaak om brand te melden. Het pictogram en de aanwijzing zijn duidelijk herkenbaar en de stickers zijn goed zichtbaar. De stickers zijn ook goed te reinigen, waardoor ze er altijd netjes uitzien.

De stickers zijn voorzien van een duidelijk herkenbaar pictogram en aanwijzing in een heldere kleurstelling. De stickers zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en zijn goed te reinigen.

De stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. De achterkant is voorzien van luchtkanalen waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is.

De stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de stickers op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond kunnen worden aangebracht.

De stickers zijn te bestellen bij JERMA.nl

JERMA is een bedrijf dat stickers in eigen beheer vervaardigt. Je kunt bij JERMA ook stickers bestellen met een eigen opdruk of in een gewenste vorm.

Hieronder volgen enkele tips voor het aanbrengen van de stickers:

  • Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog en vetvrij is.
  • Verwijder de beschermfolie van de achterkant van de sticker.
  • Plaats de sticker op de gewenste plaats.
  • Druk de sticker stevig aan met een rakel of een andere gladde voorwerp.

Als er luchtbellen onder de sticker zitten, kun je deze door de luchtkanalen naar buiten wrijven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen