Brand hulpmiddelen hier aanwezig sticker set.

Brand hulpmiddel hier aanwezig sticker set. De stickers kunnen worden gebruikt om de aanwezigheid van brandhulpmiddelen aan te geven. Dit kan bijvoorbeeld in een kantoorgebouw, school, winkel of andere openbare ruimte.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.401.la20
-: 24

De brand hulpmiddel hier aanwezig sticker set is een set van 2 stickers van elk 14 x 14 cm.

Levering: Uw bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

De stickers kunnen worden gebruikt om de aanwezigheid van brandhulpmiddelen aan te geven. Dit kan bijvoorbeeld in een kantoorgebouw, school, winkel of andere openbare ruimte. De stickers zijn een duidelijke visuele aanwijzing voor bezoekers en medewerkers waar de brandhulpmiddelen zich bevinden.

De stickers zijn voorzien van een duidelijk herkenbaar pictogram en aanwijzing in een heldere kleurstelling. De stickers zijn geschikt voor binnen en buitengebruik en zijn goed te reinigen.

De stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. De achterkant is voorzien van luchtkanalen, waardoor de stickers eenvoudig zonder luchtbellen aangebracht kunnen worden.

De stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de stickers aangebracht kunnen worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond.

De stickers worden door JERMA in eigen beheer vervaardigd. JERMA kan ook stickers met een andere opdruk of in een andere vorm leveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected]

Hieronder vindt u een aantal specifieke voordelen van de brand hulpmiddel hier aanwezig sticker set:

  • Duidelijk herkenbaar pictogram en aanwijzing
  • Geschikt voor binnen en buitengebruik
  • Goed te reinigen
  • Weerstand tegen chemische producten en solventen, extreme temperaturen, regen en zonlicht, mechanische invloeden
  • Kan worden aangebracht op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond

De stickers zijn een goede manier om de aanwezigheid van brandhulpmiddelen aan te geven en zo de veiligheid te vergroten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen