Zittend plassen toilet sticker

Zittend plassen is hygiënischer en zorgt voor een schonere wc.

Lees meer...
Artikelnummer: 2019.233.la 9
-: 88

De zittend plassen wc sticker is een sticker die wordt gebruikt om toiletgebruikers te herinneren dat ze moeten zitten om te plassen.

De sticker is 18 x 14 cm groot en is gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant.

De sticker is voorzien van een heldere transparante beschermlaag die zorgt voor extra UV-bescherming en tegen beschadiging. De sticker is ook goed schoon te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

De sticker is geschikt voor binnen en buitengebruik. De kleefstof is op acrylbasis en kan worden aangebracht op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond.

De sticker is een effectieve manier om toiletten schoner en prettiger in gebruik te houden. Staand plassen kan namelijk leiden tot spetters en vlekken op de wc-bril en het toilet. Zittend plassen is dus hygiënischer en zorgt voor een schonere wc.

Hieronder zijn enkele voordelen van de zittend plassen wc sticker:

  • Hygiënis: Zittend plassen is hygiënischer dan staand plassen. Staand plassen kan namelijk leiden tot spetters en vlekken op de wc-bril en het toilet.
  • Prettig gebruik: Zittend plassen is prettiger dan staand plassen. 
  • Schoner toilet: De sticker herinnert toiletgebruikers eraan om te zitten om te plassen. Dit zorgt voor een schoner toilet.

Als u uw toilet schoner en prettiger wilt maken, is de zittend plassen wc sticker een goede optie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen