Sticker mannen zittend plassen.

Sticker mannen zittend plassen. 14 cm. Elke andere afmeting is mogelijk. Ook deze stickers worden in eigen beheer met de meest moderne apparatuur geprint op een eerste kwaliteit witte glansfolie. 

Lees meer...
€5,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 2018.202.ahs.la5
-: 130

Sticker mannen zittend plassen.

Afmeting sticker Ø 14 cm. (deze afmeting past op de meeste tegels) 

Er is ook een afmeting van Ø 30 cm beschikbaar

Elke andere afmeting is mogelijk.

Ook deze stickers worden in eigen beheer met de meest moderne apparatuur geprint op een eerste kwaliteit witte glansfolie, welke voorzien wordt van een kunststof beschermlaag zodat je zeker weet dat Allerhandestickers lang mee gaan. 

LET OP is dit niet het model dat u zoekt geen probleem elke andere uitvoering is mogelijk! Stel uw vraag via deze e-mail link: [email protected]

================================================================

Andere raamstickers, deurstickers of logo bestickering bestellen: hoe groot wil je het hebben? Stickers bedrukken we tot een breedte van wel 140 cm en zo lang als je ze maar wil hebben.

  • Allerhandestickers zijn altijd aan te passen in vorm, kleur, opmaak of afmeting!
  • Uw eigen tekst laten verwerken naar een sticker?  Wij verzorgen altijd eerst voor modeltekening en vrijblijvend prijs opgave.

De allerhandestickers zijn niet geschikt voor gebruik op HR++ glas. Weet je niet zeker of je HR++ glas hebt? Neem voor de zekerheid contact op met de glasleverancier.
 
Sticker mannen zittend plassen is in eigen beheer ontworpen en vervaardigt zo kunnen wij ook uw wensen verwerken in de stickers.
symbolen, pictogram: symbool,symbolen,pictogram,verboden te roken sticker,stickers wc,deursticker
0 sterren op basis van 0 beoordelingen