Stickers verboden voor honden set van 3 stickers.

Stickers verboden voor honden set van 3 stickers De set bestaat uit 3 stickers. Afmeting 1 stickers van 15cm en 2 stickers van 10cm groot. Stickers verboden voor honden worden met de meest moderne apparatuur geprint op een eerste kwaliteit witte glansfoli

Lees meer...
Artikelnummer: 2019.021 la 1
-: 37

Stickers verboden voor honden.

De set bestaat uit 3 stickers.

Afmeting 1 stickers van 15cm en 2 stickers van 10cm groot.

Stickers verboden voor honden worden met de meest moderne apparatuur geprint op een eerste kwaliteit witte glansfolie.

LET OP is dit niet het model dat u zoekt geen probleem elke andere uitvoering is mogelijk! Stel uw vraag via deze e-mail link: [email protected]

================================================================

Raamstickers, deurstickers of andere bestickering bestellen: hoe groot wil je het hebben? Stickers bedrukken we tot een breedte van wel 140 cm en zo lang als je ze maar wil hebben.

  • Allerhandestickers zijn altijd aan te passen in vorm, kleur, opmaak of afmeting!
  • Uw eigen tekst laten verwerken naar een sticker?  Wij verzorgen altijd eerst voor modeltekening en vrijblijvend prijs opgave.

De allerhandestickers zijn niet geschikt voor gebruik op HR++ glas. Weet je niet zeker of je HR++ glas hebt? Neem voor de zekerheid contact op met de glasleverancier.
 
Stickers verboden voor honden de setjes worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigt zo kunnen wij ook uw wensen verwerken in de stickers.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen