Sticker geen hondentoilet set van 3 stickers

Sticker geen hondentoilet. De set bestaat uit 3 stickers. Afmeting 1 sticker van 12.5 breed x 20 cm hoog en 2 stickers van 10 breed x 15,5 cm hoog.

Lees meer...
Artikelnummer: 2017.019.la 1
-: 195

Sticker geen hondentoilet

De set bestaat uit 3 stickers.

Afmeting 1 sticker van 12.5 breed x 20 cm hoog en 2 stickers van 10 breed x 15,5 cm hoog.

Honden toilet sticker set worden in eigen beheer ontworpen en met de meest moderne apparatuur geprint op een eerste kwaliteit witte folie. Zo kunnen wij ook uw ontwerp omzetten naar een sticker.

Elke andere uitvoering is mogelijk! Stel uw vraag via deze e-mail link: [email protected]

================================================================

Raamstickers, deurstickers of andere bestickering bestellen: hoe groot wil je het hebben? Stickers bedrukken we tot een breedte van wel 140 cm en zo lang als je ze maar wil hebben.

  • Allerhandestickers zijn altijd aan te passen in vorm, kleur, opmaak of afmeting!
  • Uw eigen tekst laten verwerken naar een sticker?  Wij verzorgen altijd eerst voor modeltekening en vrijblijvend prijs opgave.

De allerhandestickers zijn niet geschikt voor gebruik op HR++ glas. Weet je niet zeker of je HR++ glas hebt? Neem voor de zekerheid contact op met de glasleverancier.
 
Sticker geen hondentoilet set worden in eigen beheer ontworpen en met de meest moderne apparatuur geprint op een eerste kwaliteit witte folie. Zo kunnen wij ook uw ontwerp omzetten naar een sticker.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen