Elektrische steps plaatsen verboden sticker 20cm.

Elektrische steps zijn een populaire vorm van vervoer, maar ze kunnen ook een gevaar vormen voor voetgangers en andere weggebruikers. Door het plaatsen van deze stickers kunt u bijdragen aan een veiligere omgeving voor iedereen.

Lees meer...
Artikelnummer: 1173.la61
-: 23

Elektrische step plaatsen verboden

Deze sticker met een afmeting van ⊘20cm geeft op een duidelijk herkenbare manier aan dat de elektrische steps niet toegestaan is..

Specificaties

  • Geschikt voor binnen en buitengebruik
  • Vervaardigd door JERMA Allerhandestickers
  • Gemaakt van Vinyl met een zelfklevende achterkant
  • Biedt weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen, regen en zonlicht en mechanische invloeden
  • De kleefstof is op acrylbasis en kan aangebracht worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergronden

Toepassing

Deze sticker kan worden aangebracht op plekken waar het plaatsen van elektrische steps verboden is, zoals in voetgangerszones, winkelcentra of in de buurt van kinderspeelplaatsen. De stickers zijn goed zichtbaar en zullen gebruikers van elektrische steps afschrikken om op deze plekken te parkeren.

Waarom deze sticker?

Elektrische steps zijn een populaire vorm van vervoer, maar ze kunnen ook een gevaar vormen voor voetgangers en andere weggebruikers. Door het plaatsen van deze sticker kunt u bijdragen aan een veiligere omgeving voor iedereen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen