Parkeerplaats Invalide sticker

Parkeerplaats Invalide rolstoelgebruiker Afmeting sticker ±30 x 20 cm. groot. Allerhandestickers zijn altijd aan te passen in vorm, kleur, opmaak of afmeting.

Lees meer...
Artikelnummer: G5 130320 la11
-: 35

Parkeerplaats Invalide rolstoelgebruiker.

Afmeting sticker ±30 x 20 cm. groot.

De stickers worden met de meest moderne apparatuur geprint op een eerste kwaliteit witte glansfolie en voorzien van een kunststof beschermlaag zodat de stickers lang meegaan.

LET OP is dit niet het model dat u zoekt geen probleem elke andere uitvoering is mogelijk! Stel uw vraag via deze e-mail link: [email protected]

================================================================

Verkeersborden, raamstickers, deurstickers of andere bestickering bestellen: hoe groot wil je het hebben? Stickers bedrukken we tot een breedte van wel 140 cm en zo lang als je ze maar wil hebben.

  • Allerhandestickers zijn altijd aan te passen in vorm, kleur, opmaak of afmeting!
  • Uw eigen tekst laten verwerken naar een sticker?  Wij verzorgen altijd eerst voor modeltekening en vrijblijvend prijs opgave.

De allerhandestickers zijn niet geschikt voor gebruik op HR++ glas. Weet je niet zeker of je HR++ glas hebt? Neem voor de zekerheid contact op met de glasleverancier.
 
Parkeerplaats Invalide rolstoelgebruiker worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigt zo kunnen wij ook uw wensen verwerken in een stickers.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen