Parkeerplaats Invalide sticker

Parkeerplaats Invalide rolstoelgebruiker Deze sticker geeft aan dat deze parkeerplaats alleen bestemd is voor gehandicapten met een geldige parkeervergunning voor gehandicapten.

Lees meer...
Artikelnummer: G5 130320 la11
-: 34

Parkeerplaats Invalide rolstoelgebruiker

Deze sticker geeft aan dat deze parkeerplaats alleen bestemd is voor gehandicapten met een geldige parkeervergunning voor gehandicapten.

De sticker is 30 x 20 cm groot en is gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. De sticker is voorzien van een heldere transparante beschermlaag die de sticker beschermt tegen UV-straling, beschadigingen en vuil. De sticker is ook goed schoon te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

Specificaties

  • Afmeting: 30 x 20 cm
  • Materiaal: Vinyl
  • Kleefstof: Acryl
  • Bescherming: Heldere transparante beschermlaag
  • Weerstand: UV-straling, beschadigingen, vuil, chemische producten, solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht
  • Toepassing: Parkeerplaatsen voor gehandicapten

Toepassing

De sticker wordt aangebracht op de grond van een parkeerplaats voor gehandicapten. De sticker moet op een vlakke ondergrond worden aangebracht. De sticker is eenvoudig aan te brengen door de sticker op de gewenste plek te leggen en vervolgens stevig aan te drukken. Eventuele luchtbellen kunnen door de luchtkanaaltjes in de sticker worden uitgewrijft.

Vervaardiging

De sticker wordt door JERMA in eigen beheer vervaardigd. JERMA kan elke sticker met opdruk en in gewenste vorm voor je verzorgen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen