Roken verboden sticker 2 stuks.

De stickers zijn een effectieve manier om roken in een bepaalde ruimte te verbieden. De sticker is duidelijk herkenbaar en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Lees meer...
Artikelnummer: 2021.891.la33
-: 24

Sticker "Roken verboden" set van 2 stickers

De afmeting per sticker sticker is: 12,5x17,5 cm.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

De stickers zijn bedoeld om mensen te herinneren dat roken niet is toegestaan in een bepaalde ruimte. Dit is bijvoorbeeld gebruikelijk in ziekenhuizen, openbare gebouwen en op werkplekken. Deze sticker is een duidelijk herkenbare manier om dit te communiceren.

De stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant.

De stickers zijn voorzien van een transparante beschermlaag die de sticker beschermt tegen beschadiging en schoonmaakmiddelen.

De sticker is bestand tegen chemische producten en solventen, extreme temperaturen, regen, zonlicht en mechanische invloeden. De sticker kan worden aangebracht op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond.

De sticker kan worden besteld bij JERMA.nl. JERMA.nl is een bedrijf dat stickers op maat maakt. Zij kunnen elke tekening omzetten naar een sticker in iedere gewenste vorm en afmeting. [email protected]

Hieronder zijn enkele specificaties van de sticker:

  • Afmeting per sticker: 12x5 x 17,5
  • Materiaal: vinyl
  • Achterkant: zelfklevend
  • Beschermlaag: transparant
  • Weerstand: chemische producten en solventen, extreme temperaturen, regen, zonlicht, mechanische invloeden
  • Ondergrond: vlakke tot iets gebogen harde ondergrond

De stickers zijn een effectieve manier om roken in een bepaalde ruimte te verbieden. De sticker is duidelijk herkenbaar en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen