Verboden te roken sticker set van 3 stickers model B

Verboden te roken sticker set van 3 stuks De stickers zijn verboden te roken-symbolen in een heldere kleur en zijn duidelijk herkenbaar.

Lees meer...
Artikelnummer: 2017.017 set B la 1
-: 17

De verboden te roken sticker set van 3 stuks 

Afmeting: De set bestaat uit 1 sticker van Ø19,5 cm groot en 2 stickers van Ø10 cm groot.

De stickers zijn verboden te roken-symbolen in een heldere kleur en zijn duidelijk herkenbaar.

De stickers worden in eigen beheer ontworpen en met de meest moderne apparatuur geprint op een eerste kwaliteit folie.

De stickers zijn geschikt voor binnen en buitengebruik en bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen, regen en zonlicht en mechanische invloeden.

De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de stickers aangebracht kunnen worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond.

De stickers zijn een effectieve manier om roken te ontmoedigen. Ze zijn duidelijk zichtbaar en laten rokers weten dat ze niet mogen roken op de betreffende locatie.

De stickers kunnen worden gebruikt in openbare ruimtes, zoals op straat, in bushaltes en op treinstations. Ze kunnen ook worden gebruikt in privéruimtes, zoals op kantoor en in restaurants.

De stickers zijn een belangrijk onderdeel van een rookvrije omgeving. Ze helpen om rokers bewust te maken van het verbod op roken en om anderen te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van passief roken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen