Licht uit sticker 20 cm

Licht uit sticker De sticker is een leuke en effectieve manier om mensen te herinneren om het licht uit te doen als ze een kamer verlaten. De sticker is 20 cm groot

Lees meer...
Artikelnummer: 1026.la49
-: 23

Licht uit sticker

De afmeting van deze grote sticker: Ø 20 cm.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Deze sticker is een leuke en effectieve manier om mensen te herinneren om het licht uit te doen als ze een kamer verlaten. De sticker is 20 cm groot en heeft een heldere, transparante beschermlaag. De sticker is gemaakt van vinyl en heeft een zelfklevende achterkant.

Voordelen

  • Helpt om energie te besparen
  • Is leuk en effectief
  • Is gemaakt van duurzame materialen

Hoe te gebruiken

  1. Reinig de ondergrond waarop je de sticker wilt plakken.
  2. Verwijder de achterkant van de sticker.
  3. Plak de sticker op de ondergrond.
  4. Wrijf de sticker zachtjes aan om luchtbellen te verwijderen.

Tips

  • Plak de sticker op een duidelijke plek, zoals naast een lichtschakelaar of een lamp.
  • Je kunt de sticker ook gebruiken om andere energiebesparende maatregelen te promoten, zoals het uitschakelen van apparaten als je ze niet gebruikt.

Besparing

Door het licht uit te doen als je een kamer verlaat, bespaar je gemiddeld ongeveer 10 euro per jaar. Dit komt neer op ongeveer 0,50 euro per lamp per jaar.

Conclusie

De licht uit sticker is een leuke en effectieve manier om energie te besparen. De sticker is gemaakt van duurzame materialen en is eenvoudig te gebruiken.

Vergelijking met thermostaat omlaag sticker en stekker uit het stopcontact sticker

De thermostaat omlaag sticker en de stekker uit het stopcontact sticker zijn ook leuke en effectieve manieren om energie te besparen. De licht uit sticker is echter gericht op een specifieke energiebesparende maatregel, namelijk het uitdoen van het licht als je een kamer verlaat. De thermostaat omlaag sticker is gericht op het verlagen van de thermostaat, en de stekker uit het stopcontact sticker is gericht op het uittrekken van de stekkers van apparaten als je ze niet gebruikt.

Aanbeveling

Ik zou aanraden om zowel de licht uit sticker als de thermostaat omlaag sticker of de stekker uit het stopcontact sticker aan te schaffen. Op deze manier kun je mensen op twee of drie manieren herinneren om energie te besparen.

Extra tips

  • Plak de stickers op meerdere plekken in huis, zodat mensen er vaak aan herinnerd worden.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen