Prohibited uses of the toilet transfer

Deze sticker is bedoeld om gebruikers van het toilet uit te leggen hoe het toilet gebruikt dient te worden. Explanation Prohibited use of toilet decal.

Toiletgebruik uitleg hoe het toilet gebruikt dient te worden sticker.
De afmeting van de sticker i

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.271A.la14
-: 87

Prohibited uses of the toilet sticker

Uitleg voor gebruik van het toilet, sticker.

Deze sticker is bedoeld om gebruikers van het toilet uit te leggen hoe het toilet gebruikt dient te worden. De sticker bevat onder andere informatie over het gebruik van het toiletpapier, het doorspoelen van het toilet en het schoonhouden van het toilet.

De sticker is 25 x 20 cm groot en is gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant.

Levering: Uw bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Dit kan bijvoorbeeld zijn om te baden, te douchen, te wassen of andere handelingen te verrichten die niet in lijn zijn met het doel van het toilet.

De sticker is voorzien van een heldere transparante beschermlaag die de sticker beschermt tegen UV-straling, beschadiging en vuil. De sticker is goed schoon te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

De sticker is geschikt voor binnen- en buitengebruik en biedt weerstand tegen chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis en kan aangebracht worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond.

Uitleg toiletgebruik uitleg hoe het toilet gebruikt dient te worden sticker sticker.

Deze sticker is bedoeld om duidelijk te maken dat het verboden is om het toilet te gebruiken voor andere doeleinden dan het doen van het toilet.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen