Planten bladeren muur-, meubel-, raamsticker set van 18 planten stickers.

Planten bladeren muur-, meubel-, raamsticker set.
Mooie grote set van 18 planten bladeren stickers.
Bij de afbeelding staan verschillende nummers op deze wijze willen wij u een indruk geven van de afmeting van de planten stickers.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.259C.WD.ds
-: 36

Planten bladeren muur-, meubel-, raamsticker set.

Mooie grote set van 18 planten bladeren stickers.

Bij de afbeelding staan verschillende nummers op deze wijze willen wij u een indruk geven van de afmeting van de planten stickers.

Plant 1 is ± 40x29cm, 2 is ±16x10cm, 3 is ±11x6cm, 4 is ± 14x14cm, 5 is ±10x12cm, 6 is ±6x16cm en nr. 7 is ±9x12cm groot. de overige 1 decoratiestickers staan in verhouding.

Je kunt de walldecor stickers zelfs op een raam gebruiken, zo krijg je binnen en buiten een super leuk geheel.

Walldecor decoratie stickers worden gemaakt van Easy dot folie

Easy dot is een folie die heel gemakkelijk zonder luchtbellen en vouwen aan te brengen is. Dat komt omdat de belijming uit hele kleine dotjes lijm bestaat. Tussen die dotjes lijm ontstaan als het ware luchtkanaaltjes waardoor je een teveel aan lucht met je hand kunt wegleiden. De dotjes lijm blijven dotjes, ze lopen niet uit. Daardoor kun je de folie ook weer heel gemakkelijk (helemaal of een stukje) lostrekken zonder dat er lijmresten achterblijven.

De Easy dot raam-, muurfolie is daarom goed te herpositioneren én snel en schoon weg te halen als je de stickers niet meer nodig hebt.

Let op! Alleen op een ondergrond van pvc heb je na verloop van tijd kans dat er lijmresten achterblijven bij het verwijderen.

De hechting van de stickers is uitstekend op alle schone, droge en gladde ondergronden.

  • Behang & Muurverf: Uitstekend.
  • Laat nieuw geschilderde wanden minimaal 2 weken drogen en uitharden alvorens de decoratie stickers worden aangebracht.
  • Gewone verf: Uitstekend.
  • Beton: Goed, mits behandeld met voorstrijk of muurverf minimaal 2 weken drogen en uitharden alvorens de decoratie stickers worden aangebracht.
  • Stucwerk: Goed, mits glad en voor behandeld met voorstrijk of muurverf.
  • Glas: Uitstekend.
  • Glasweefsel- behang: Meestal goed, maar enig risico o.a. afhankelijk van structuur. Structuur van het behang zal zichtbaar zijn.
  • Hout: Uitstekend, mits geschilderd.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen