Cactus raamdecoratie stickers.

Haal een vleugje groen in huis met deze vrolijke cactus raamdecoratie stickers.  De planten staan verdeeld over twee sheets

Lees meer...
Artikelnummer: 2018.148 WD la 02
-: 21

Cactus raamdecoratie stickers: Breng een vleugje groen in huis

De afmeting van cactus A is ±10x23,5 cm en B is ±8x13 cm. groot. De set bestaat uit 6 verschillende cactussen in vrolijke kleuren.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Haal een vleugje groen in huis met deze vrolijke cactus raamdecoratie stickers.  De planten staan verdeeld over twee sheets van ieder 20,5 x 29 cm. De cactussen zijn afzonderlijk aan te brengen, zodat je ze naar eigen wens kunt combineren.

De stickers zijn gemaakt van een transparante folie, waardoor ze zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Ze zijn geschikt voor iedere gladde en harde ondergrond, zoals ramen, deuren, kasten en zelfs meubels.

De stickers zijn eenvoudig aan te brengen. Gebruik een vochtige doek om de ondergrond schoon te maken en verwijder vervolgens de achterkant van de sticker. Plak de sticker vervolgens op de gewenste plek en strijk er met een zacht voorwerp overheen om luchtbellen te verwijderen.

Voordelen van cactus raamdecoratie stickers:

  • Vrolijk en kleurrijk effect
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Gemakkelijk aan te brengen

Bestel vandaag nog uw cactus raamdecoratie stickers en haal een vleugje groen in huis!

  • Voor een extra speels effect kunt u de cactussen combineren met andere raamdecoratie stickers, zoals bloemen of vlinders.
  • De cactussen zijn ook leuk om op een kinderkamer te plakken. Ze zijn vrolijk en kleurrijk.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen