No Cash pin only alleen pin betalingen kassa sticker.

De sticker kan worden gebruikt om klanten of bezoekers te informeren dat er alleen pinbetalingen worden geaccepteerd.

Lees meer...
Artikelnummer: 2021.511.la37
-: 24

De sticker "No Cash pin payments only. Geen contant geld alleen pin betalingen" is een duidelijk herkenbare sticker.

De afmeting van deze grote sticker is:17,5 x 25 cm.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

De sticker kan worden gebruikt om klanten of bezoekers te informeren dat er alleen pinbetalingen worden geaccepteerd. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor winkels, horecagelegenheden of andere bedrijven die geen contant geld willen ontvangen.

De sticker is geschikt voor binnen en buitengebruik. Voor extra UV-bescherming en tegen beschadiging wordt de sticker voorzien van een heldere transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de sticker goed schoon is te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

De sticker is gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant welke voorzien is van luchtkanalen. Hierdoor is het aanbrengen van de sticker zonder luchtbellen eenvoudig. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanalen eenvoudig onder de sticker uit.

De sticker biedt weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de sticker aangebracht kan worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond.

De sticker is verkrijgbaar bij JERMA.nl

In Nederland wordt steeds vaker overgegaan op pinbetalingen. Dit komt doordat pinbetalingen veiliger zijn dan contante betalingen. Bovendien zijn pinbetalingen vaak sneller en gemakkelijker dan contante betalingen.

De sticker "No Cash pin payments only. Geen contant geld alleen pin betalingen" kan een helpende hand zijn om klanten of bezoekers te informeren over de betalingsmogelijkheden van een bedrijf.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen