Kein bargeld nur karten Kassa stickers

De sticker set "Kein bargeld nur karten" is een set van drie stickers die in de Duitse taal aangeeft dat een winkel alleen pinbetalingen accepteert.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.423.la21
-: 24

De sticker set "Kein bargeld nur karten" is een set van drie stickers die in de Duitse taal aangeeft dat een winkel alleen pinbetalingen accepteert.

Deze sticker set bestaat uit drie stickers: Een grote sticker van 14 x 20 cm. en Twee kleinere stickers van 10 x 12 cm.

Levering: Uw bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

De stickers hebben een duidelijk herkenbaar pictogram van een pinpas en de tekst "Hier alleen pinnen". De kleurstelling is helder en contrasterend, waardoor de stickers goed zichtbaar zijn.

De stickers zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Ze zijn goed te reinigen met een niet bijtend schoonmaakmiddel. Voor extra UV-bescherming en tegen beschadiging zijn de stickers voorzien van een heldere transparante beschermlaag.

De stickers worden door JERMA in eigen beheer vervaardigd. JERMA kan ook stickers met een eigen opdruk en in een gewenste vorm leveren.

De stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. De achterkant is voorzien van luchtkanalen, waardoor de stickers eenvoudig zonder luchtbellen kunnen worden aangebracht.

De stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen, zonlicht en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de stickers op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond kunnen worden aangebracht.

Toepassingen

De stickers kunnen worden gebruikt in verschillende situaties, bijvoorbeeld:

  • Bij kassa's in winkels en horecagelegenheden
  • Bij pinautomaten
  • Bij toegangspoorten waar alleen met pinpas betaald kan worden

Voordelen

De stickers hebben de volgende voordelen:

  • Duidelijk herkenbare pictogrammen en tekst
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • Goed te reinigen
  • UV-bescherming en beschermlaag tegen beschadiging
  • Mogelijkheid om stickers met eigen opdruk en in gewenste vorm te laten maken
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen