Mondkapjes dragen geadviseerd set van 8 stickers.

Mondkapjes dragen geadviseerd set van 8 stickers.

De afmeting per sticker is 4 stuks van 10 x 10 cm. en 4 stuks van 5 x 5 cm. groot.
Helder gekleurde duidelijk herkenbaar stickers die op een vriendelijke manier aangeven dat het dragen van een mondkap

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.725.la29
-: 19

Mondkapjes dragen geadviseerd set van 8 stickers.

De afmeting per sticker is 4 stuks van 10x10 cm. en 4 stuks van 5x5 cm. groot.

Helder gekleurde duidelijk herkenbaar stickers die op een vriendelijke manier aangeven dat het dragen van een mondkap aangeraden wordt.

Voor extra UV bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

Alle Allerhande stickers zijn gemaakt van Vinyl met een zelfklevende achterkant welke voorzien is van lucht kanaaltjes waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uit.

Deze stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

De kleefstof is op acrylbasis zo kan de sticker aangebracht worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergronden.

Allerhande stickers worden door JERMA.nl in eigen beheer vervaardigd. Zo kunnen wij elke tekening omzetten naar een sticker dit in iedere gewenste vorm en afmeting. Stel je vraag een prijsopgave is altijd gratis en verplicht je tot niets.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen