WC doorspoelen sluit de deksel sticker set.

WC doorspoelen sluit de deksel sticker set, door de wc-deksel te sluiten, helpt u de verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen en houdt u uzelf en anderen gezond.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.447.la22
-: 95

WC doorspoelen sluit de deksel, sticker set van 2 stuks.

De afmeting per sticker 14x14cm

Levering: Uw bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Door de wc-deksel te sluiten, helpt u de verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen en houdt u uzelf en anderen gezond.

De stickers zijn geschikt voor binnen en buitengebruik en zijn goed te reinigen. Ze zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant en voorzien van luchtkanaaltjes voor een luchtbelvrij aanbrengen.

De stickers zijn voorzien van een transparante beschermlaag die de stickers beschermt tegen UV-straling en beschadiging. De beschermlaag zorgt er ook voor dat de stickers met elk niet bijtend schoonmaakmiddel schoongemaakt kunnen worden.

De stickers worden door JERMA in eigen beheer vervaardigd en kunnen in elke gewenste vorm en afmeting worden gemaakt. Ze bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen, regen en zonlicht en mechanische invloeden.

Waarom is het belangrijk om de wc-deksel te sluiten bij het doorspoelen?

Het sluiten van de wc-deksel bij het doorspoelen helpt om de verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen. Wanneer de wc-deksel open is, kunnen bacteriën en virussen uit de spoelbak in de lucht terechtkomen. Deze kunnen dan worden ingeademd of via de handen worden overgedragen.

Vooral bij het verspreiden van virus ziektes is het belangrijk om de wc-deksel te sluiten bij het doorspoelen. Deze ziekte wordt veroorzaakt door het SARS-CoV-2-virus, dat via de lucht kan worden verspreid.

Hoe breng ik de stickers aan?

  1. Maak de ondergrond waar u de stickers wilt aanbrengen schoon en vetvrij.
  2. Verwijder de achterkant van de stickers.
  3. Plak de stickers op de ondergrond en duw ze stevig aan.
  4. Wrijf eventuele luchtbellen uit de stickers door de luchtkanaaltjes.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen