Betaal bij voorkeur contactloos, kassa sticker set

Contactloos betalen, kassa sticker set.

De afmeting is 1 sticker van 16 x 23 cm. groot en de twee overige stickers zijn ieder 10 x 15 cm. groot.
Duidelijk herkenbare pictogram / aanwijzing in een heldere kleurstelling.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.431.la21
-: 23

Contactloos betalen, kassa sticker set

Deze sticker set bestaat uit drie stickers die duidelijk aangeven dat bij deze kassa contactloos betaald kan worden. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar deze set bevat een sticker van 16 x 23 cm. en twee stickers van ieder 10 x 15 cm.

De stickers zijn voorzien van een helder herkenbaar pictogram in een heldere kleurstelling. Dit maakt het voor klanten gemakkelijk om te zien dat ze bij deze kassa contactloos kunnen betalen.

De stickers zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze zijn goed te reinigen met elk niet bijtend schoonmaakmiddel. Voor extra UV-bescherming en tegen beschadiging zijn de stickers voorzien van een heldere transparante beschermlaag.

De stickers worden in eigen beheer vervaardigd door JERMA. Dit maakt het mogelijk om stickers met opdruk en in gewenste vorm te laten maken.

De stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. De achterkant is voorzien van luchtkanaaltjes, waardoor de stickers eenvoudig te plakken zijn zonder luchtbellen.

De stickers zijn bestand tegen chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht, en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de stickers op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond aangebracht kunnen worden.

Toepassingen

Deze sticker set is geschikt voor gebruik in alle soorten winkels en horecagelegenheden. De stickers zijn een duidelijke manier om klanten te laten weten dat er contactloos betaald kan worden.

Voordelen

  • Duidelijk herkenbaar pictogram in heldere kleurstelling
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • Goed te reinigen
  • UV-bescherming en beschermlaag tegen beschadiging
  • In eigen beheer vervaardigd
  • Diverse afmetingen en opdrukmogelijkheden
  • Bestand tegen chemische producten, extreme temperaturen, regen, zonlicht en mechanische invloeden
0 sterren op basis van 0 beoordelingen