Radioactieve stoffen Waarschuwing sticker

SO7010 W003 Radioactieve stoffen Waarschuwingssticker 20 x 25 cm

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.527.la24
-: 24

SO7010 W003 Radioactieve stoffen

Waarschuwingssticker 20x25cm

Voor extra UV bescherming en tegen beschadiging worden ook de iso7010 gevaar de stickers voorzien van een transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

Alle Allerhande stickers zijn gemaakt van Vinyl met een zelfklevende achterkant welke voorzien is van lucht kanaaltjes waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uit.

Deze stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

De kleefstof is op acrylbasis zo kan de sticker aangebracht worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergronden.

Allerhande stickers worden door JERMA.nl in eigen beheer vervaardigdZo kunnen wij elke tekening omzetten naar een sticker dit in iedere gewenste vorm en afmeting. Stel je vraag een prijsopgave is altijd gratis en verplicht tot niets.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen