Explosiegevaar Waarschuwingssticker

ISO7010 W002 Explosiegevaar De sticker moet worden geplaatst op een goed zichtbare plaats, zodat mensen zich van het gevaar bewust zijn.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.521.la24
-: 24

ISO7010 W002 Explosiegevaar sticker geel,zwarte driehoek

Deze sticker is 20x25cm groot en is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.

Levering: Uw bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Deze sticker is een goede manier om te waarschuwen voor explosiegevaar. De sticker is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, en is verkrijgbaar in een grootte die goed zichtbaar is. De sticker is ook duurzaam en zal lang meegaan.

De sticker is goed te reinigen en is voorzien van een transparante beschermlaag voor extra UV-bescherming en tegen beschadiging.

De sticker is gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant met luchtkanaaltjes, waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is. De sticker biedt weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen, regen en zonlicht en mechanische invloeden.

De kleefstof is op acrylbasis, zodat de sticker op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond kan worden aangebracht.

Deze sticker is een goede manier om te waarschuwen voor explosiegevaar. De sticker is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, en is verkrijgbaar in een grootte die goed zichtbaar is. De sticker is ook duurzaam en zal lang meegaan.

De ISO7010-norm is een internationale norm voor waarschuwingspictogrammen. De norm definieert een set van pictogrammen die kunnen worden gebruikt om verschillende soorten gevaren aan te geven. Het pictogram op deze sticker is het explosiegevaarpictogram. Dit pictogram wordt gebruikt om te waarschuwen voor het risico op een explosie, bijvoorbeeld als gevolg van een chemische reactie, een elektrische schok of een brand.

Deze sticker kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, zoals:

  • Op machines of apparatuur die explosiegevaarlijk zijn.
  • Op bouwplaatsen waar explosiegevaarlijk materiaal wordt gebruikt.
  • Op chemische containers die explosieve stoffen bevatten.
  • Op verpakkingen van explosieve stoffen.

De sticker moet worden geplaatst op een goed zichtbare plaats, zodat mensen zich van het gevaar bewust zijn.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen