Honden verboden te poepen sticker set 24 stuks

De stickers kunnen worden gebruikt om aan te geven dat honden op een bepaalde plek niet mogen poepen.

Lees meer...
Artikelnummer: 2021.992.la36
-: 246

Honden verboden te poepen deze sticker set bestaat uit 24 stickers.

De afmeting van de stickers is: Ø 4,5 cm.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Toepassing

De stickers kunnen worden gebruikt om aan te geven dat honden op een bepaalde plek niet mogen poepen. Dit kan bijvoorbeeld zijn op een kinderspeelplaats, bij een huis, grasveld of een stoep. De stickers kunnen ook worden gebruikt om hondeneigenaren te herinneren aan hun verantwoordelijkheid om de ontlasting van hun hond op te ruimen.

De stickers zijn geschikt voor binnen en buitengebruik. Ze zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant en voorzien van een heldere transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de stickers goed schoon te maken zijn met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

De stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de stickers op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond aangebracht kunnen worden.

Specificaties

  • Afmetingen: Ø 4,5 cm.
  • Materiaal: Vinyl
  • Kleefstof: Acryl
  • Geschikt voor: Binnen en buiten
  • Bescherming: Heldere transparante beschermlaag

Conclusie

De honden verboden te poepen sticker set is een effectieve manier om hondeneigenaren te informeren over de regels en om hondenpoep te voorkomen. De stickers zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor binnen en buitengebruik.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen