Honden niet toegestaan sticker set van 2 stuks

Honden niet toegestaan sticker set. honden niet toegestaan stickers geef je op een eenvoudige en duidelijke manier aan dat honden groot en klein niet toegestaan zijn

Lees meer...
Artikelnummer: 1034.la50
-: 999

Honden niet toegestaan sticker set van 2 stuks.

De afmeting per sticker is : Ø 10cm. groot.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Geef duidelijk aan dat honden hier niet welkom zijn.

Met deze set van 2 honden niet toegestaan stickers geef je op een eenvoudige en duidelijke manier aan dat honden groot en klein niet toegestaan zijn.

De stickers zijn 10 cm groot en voorzien van een heldere transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er voor dat de stickers goed schoon te maken zijn met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

De stickers zijn van hoge kwaliteit en duurzaam

De stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant welke voorzien is van luchtkanaaltjes. Hierdoor is aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig. De stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de stickers aangebracht kunnen worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond.

Perfect voor gebruik binnen en buiten

De stickers zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten. Ze zijn dus ideaal voor het markeren van gebieden waar honden niet mogen komen, zoals speeltuinen, kinderboerderijen, bedrijventerreinen en andere openbare ruimten.

Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat honden niet ongewild toegang hebben!

Voordelen op een rij

  • Geeft duidelijk aan dat honden niet welkom zijn
  • Duurzame stickers van hoge kwaliteit
  • Geschikt voor gebruik binnen en buiten
  • Makkelijk aan te brengen

Bestel nu!  bij JERMA.nl

0 sterren op basis van 0 beoordelingen