Zuurstoffles hier aanwezig sticker set.

De stickers kunnen worden gebruikt om aan te geven dat er zuurstof flessen  aanwezig zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in auto's, ambulances, ziekenhuizen of andere plaatsen

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.411.la20
-: 94

De Zuurstoffles hier aanwezig sticker set bestaat uit 2 stickers.

Afmeting per sticker:14 x 14 cm.

Levering: Uw bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

De stickers kunnen worden gebruikt om aan te geven dat er zuurstof flessen  aanwezig zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in auto's, ambulances, ziekenhuizen of andere plaatsen waar zuurstofflessen aanwezig zijn.

De stickers zijn gemaakt van vinyl en hebben een heldere kleurstelling. Ze zijn geschikt voor binnen en buitengebruik en zijn goed te reinigen.

De stickers hebben een helder pictogram van een zuurstoffles met de tekst "Zuurstoffles hier aanwezig". Dit pictogram is duidelijk herkenbaar en waarschuwt anderen voor het aanwezig zijn van een zuurstoffles.

De stickers zijn voorzien van een heldere transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt voor extra UV-bescherming en tegen beschadiging. De stickers zijn hierdoor goed schoon te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

De stickers worden door JERMA in eigen beheer vervaardigd. JERMA kan elke sticker met opdruk en in gewenste vorm verzorgen.

Alle stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. De stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de stickers aangebracht kunnen worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond.

Hieronder volgen enkele tips voor het aanbrengen van de stickers:

  • Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog en vetvrij is.
  • Verwijder de beschermfolie van de achterkant van de sticker.
  • Plak de sticker op de gewenste plaats.
  • Wrijf de sticker stevig aan met een zachte doek.

Als er luchtbellen ontstaan, kun je deze door de luchtkanaaltjes in de sticker uitwrijven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen