Vosjes baby- kinderkamer Muur-, raamstickers.

Vosjes baby- kinderkamer Muur-, raamstickers.

De afmeting van vos A is ±15 x 17 cm, B is ±20 x 16 cm., C is ± 20 x 29 cm en vos D is ± 29 x 20 cm groot.

Artikelnummer: 2020.241A. WD la 8
-: 96

Muurstickers (Gekkotex).
Vosjes baby- kinderkamer Muur-, raamstickers.

De afmeting van vosje A is ±15 x 17 cm, B is ±20 x 16 cm., C is ± 20 x 29 cm en vos D is ± 29 x 20 cm groot.
Fleur het interieur met zelfklevende decoratie stickers. Zo creëer je een echte eyecatcher in iedere kamer

Ook deze decoratie wordt door JERMA Allerhandestickers gemaakt van Gekkotex textiel folie.

Gekkotex is een zelfklevend polyester met matte textiel uitstraling. Dit materiaal is gemakkelijk te verwijderen, kreukvrij en herpositioneerbaar. Het is spat waterbestendig, scheurvast en niet hard-hechtend waardoor het de ondergrond niet aantast. Je kunt Gekkotex decoraties snel en bubbelvrij op elke gladde, vlakke oppervlakte plakken.

Let op: Laat een geverfde of pas behangen wand minimaal twee weken drogen. Bevat de gebruikte muurverf siliconen? vraag dan eerst even een teststrookje aan.

De folie is voorzien van een zelfklevende lijmlaag met noppenstructuur, ofwel 'dotjes'. Dit zorgt ervoor dat je de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij op vlakke ondergronden kunt plakken. Je kunt de folie makkelijk herpositioneren en verwijderen zonder lijmresten achter te laten.

Deze muursticker folie is overal te gebruiken en kun je dus op veel verschillende  ondergronden gebruiken. Tot zes maanden na het aanbrengen van de decoratiestickers is de folie eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten na te laten. Ook geschikt voor op ruwe oppervlakten zoals beton, baksteen, stucwerk of tegels.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen