Voetbal wand sticker set van 13 ballen.

Voetbal muurstickers. Ben je op zoek naar een leuke en snelle manier om je kinderkamer een sportieve uitstraling te geven? Dan zijn deze voetbal muurstickers perfect.

Lees meer...
Artikelnummer: 2021.253.la9
-: 24

Voetbal muursticker set: maak van je kinderkamer een sportief paradijs.

Set van 13 voetbal muurstickers met een afmeting van: 4 stuks van Ø10 cm, 2 stuks Ø 8,5 cm, 4 van Ø 6,5 cm, 2 stuks Ø 4,5 cm en 1 voetbal van Ø 20 cm groot.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Inleiding:

Ben je op zoek naar een leuke en snelle manier om je kinderkamer een sportieve uitstraling te geven? Dan zijn deze voetbal muurstickers de perfecte oplossing! Deze set bestaat uit 13 verschillende voetballen in verschillende maten, zodat je ze naar wens kunt combineren.

Voordelen:

  • Snel en eenvoudig te installeren: De stickers zijn zelfklevend, dus je kunt ze gewoon op de gewenste plaats aanbrengen. Geen gereedschap of vaardigheden vereist.
     
  • Duurzaam: De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl, dus ze kunnen jarenlang meegaan.
  • Bespaar geld: Muurstickers zijn een kosteneffectieve manier om je huis te versieren. Ze zijn veel goedkoper dan schilderen, behangen of meubels vervangen.

Toepassing:

De stickers zijn geschikt voor zowel muren als meubels. Je kunt ze gebruiken om een ​​hele muur te bedekken of om een ​​accent toe te voegen aan een bestaande ruimte.

Conclusie:

Deze voetbal muurstickers zijn de perfecte manier om je kinderkamer een sportieve uitstraling te geven. Ze zijn snel en eenvoudig in gebruik, duurzaam en betaalbaar.

Bestel ze vandaag nog en maak van je kinderkamer een echte voetbalarena!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen