Voetbal en andere balsporten niet toegestaan sticker

Voetbal en andere balsporten niet toegestaan sticker. Voor extra bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een transparante beschermlaag.

Lees meer...
Artikelnummer: 970.la47
-: 22

Voetbal en andere balsporten niet toegestaan sticker

De afmeting sticker is 17,5 cm. x 25 cm. groot.

De allerhandestickers zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Voor extra bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

Alle Allerhande stickers zijn gemaakt van Vinyl met een zelfklevende achterkant welke voorzien is van lucht kanaaltjes waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uit.

Deze stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

De kleefstof is op acrylbasis zo kan de sticker aangebracht worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergronden.The stickers offer resistance to chemical products and solvents, extreme temperatures (-40> 120), rain and

Allerhande stickers worden door JERMA.nl in eigen beheer vervaardigd. Zo kunnen wij elke tekening omzetten naar een sticker dit in iedere gewenste vorm en afmeting. Stel je vraag een prijsopgave is altijd gratis en verplicht je tot niets.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen