Veiligheidsschoenen verplicht, pictogram sticker set 12 stuks.

Veiligheidsschoenen dragen verplicht pictogram. Veiligheidssymbool stickers set van 12 stickers.
De afmeting per sticker is ⊘4,5 cm groot. Levering: Voor 16.00 uur besteld, wordt dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag als brievenbuspost verzonden.

S

Lees meer...
Artikelnummer: 1145.la57
-: 23

Veiligheidsschoenen dragen verplicht pictogram. 

Veiligheidssymbool stickers set van 12 stickers.

  • De afmeting per sticker is ⊘4,5 cm groot.
  • Levering: Voor 16.00 uur besteld, wordt dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag als brievenbuspost verzonden.
  • Staat de sticker die je zoekt er niet bij? Stuur ons (JERMA) een bericht!
  • Voor extra UV bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een heldere transparante beschermlaag.

Veiligheidsschoenen zijn verplicht op veel bouwplaatsen en andere werkplekken waar er risico is op verwondingen aan de voeten. De stickers met het pictogram "veiligheidsschoenen dragen verplicht" zijn een goede manier om werknemers te herinneren aan deze regel. De stickers zijn verkrijgbaar in een set van 12 en hebben een diameter van 4,5 cm. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een heldere transparante beschermlaag die ze extra UV-bescherming en bescherming tegen beschadiging geeft. De stickers kunnen op verschillende oppervlakken worden aangebracht, zoals muren, deuren en ramen.

De stickers met het pictogram "veiligheidsschoenen dragen verplicht" zijn een goede manier om de veiligheid op de werkplek te verbeteren. Ze helpen werknemers om zich bewust te zijn van het risico op verwondingen aan de voeten en herinneren hen aan de regel om veiligheidsschoenen te dragen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen