Stilte ruimte pictogram sticker set 2 st. zwart

Stilteruimte pictogram sticker set Plaats de stickers op de deur van de stilteruimte om bezoekers en medewerkers te informeren waar ze terecht kunnen

Lees meer...
Artikelnummer: 1053.la53
-: 989

Stilteruimte pictogram sticker set van 2 stuks.

De afmeting per sticker is: Ø 10cm. groot.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Zorg voor een rustige plek in uw gebouw met deze set van 2 stilteruimte pictogram stickers.

De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en hebben een diameter van 10 cm. Ze zijn voorzien van een heldere transparante beschermlaag die ze beschermt tegen UV-straling, beschadiging en vuil.

Voordelen:

  • Maak duidelijk waar de stilteruimte is: De stickers zijn voorzien van een duidelijk pictogram dat iedereen kan begrijpen. Zo weten bezoekers en medewerkers meteen waar ze terecht kunnen voor rust en stilte.
  • Zeer duurzaam: De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en zijn bestand tegen weersinvloeden, chemische producten en mechanische invloeden. Ze gaan dus jarenlang mee.
  • Eenvoudig aan te brengen: De stickers hebben een zelfklevende achterkant met luchtkanaaltjes. Hierdoor zijn ze eenvoudig aan te brengen zonder luchtbellen.

Toepassingen:

  • Stilteruimtes: Plaats de stickers op de deur van de stilteruimte om bezoekers en medewerkers te informeren waar ze terecht kunnen.
  • Overige ruimtes: De stickers zijn ook geschikt voor andere ruimtes waar rust en stilte gewenst zijn, zoals een bibliotheek, een meditatieruimte of een ruimte voor gebed.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen