Stilte ruimte pictogram sticker set 2 st. groen

Stilteruimte pictogram sticker set van 2 stuks groen. Afmeting per sticker is ⊘10 cm.

Lees meer...
Artikelnummer: 1052.la52
-: 969

Stilteruimte pictogram sticker set van 2 stuks groen.

Afmeting per sticker is ⊘10  cm.

Deze stickers maken deel uit van een serie zo zijn er stickers voor op de toiletdeur of een rolstoel, stilte pictogram, kolfruimte of bv een richting aanwijspijl. 

  • Voor extra UV bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een heldere transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

  • Alle Allerhande stickers zijn gemaakt van Vinyl met een zelfklevende achterkant welke voorzien is van lucht kanaaltjes waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uit.

  • Deze stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

  • De kleefstof is op acrylbasis zo kan de sticker aangebracht worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergronden.

  • AllerhandeStickers worden door JERMA in eigen beheer vervaardigd. Zo kunnen wij elke sticker met opdruk en in gewenste vorm voor je verzorgen. (stel je vraag een prijsopgave is altijd gratis en verplicht je tot niets)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen