Statiegeld fles en blik inleveren set van 2 stickers

Statiegeld fles en blik inleveren set Deze stickers zijn een effectieve manier om aan te geven waar het inzamelpunt voor lege statiegeld blikjes en flesjes is.

Lees meer...
Artikelnummer: 1208.la63
-: 23

Sticker set van 2 stuks: Statiegeld blikjes hier inleveren sticker en de sticker Statiegeld flesjes hier inleveren sticker

De afmetingen per sticker is: 9 cm x 13 cm. groot

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Deze stickers zijn een effectieve manier om aan te geven waar het inzamelpunt voor lege statiegeld blikjes en flesjes is.

De sticker zijn duidelijk, met een herkenbaar symbool en de tekst "Statiegeld blikjes hier inleveren" en "Statiegeld flesjes hier inleveren".

De stickers zijn gemaakt van duurzaam materiaal en is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

Materiaal: De stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. Vinyl is een duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen weersinvloeden. De zelfklevende achterkant maakt het eenvoudig om de stickers aan te brengen.

Bescherming: De stickers zijn voorzien van een transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de stickers goed beschermd zijn tegen beschadiging. De sticker kan hierdoor schoongemaakt worden met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

Toepassing: De stickers zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Het materiaal is weerbestendig, chemisch resistent, bestand tegen extreme temperaturen en mechanisch bestendig. De stickers kunnen worden aangebracht op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond.

Vervaardiging: De stickers worden in eigen beheer vervaardigd. Hierdoor kan JERMA.nl elke tekening omzetten naar een sticker in iedere gewenste vorm en afmeting.

Conclusie

Deze stickers zijn een effectieve manier om aan te geven waar het inzamelpunt voor lege statiegeld blikjes en flesjes is. De stickers zijn duidelijk, met een herkenbaar symbool en de tekst "Statiegeld blikjes hier inleveren" en "Statiegeld flesjes hier inleveren". De stickers zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen